Първо литературно радио в България

Онлайн радио „Хеликон“

Администратор

­

Helikon

­

          От началото на 2014 година България вече има своето литературно онлайн радио – „Хеликон“! То е достъпно за всички слушатели на адрес radio.helikon.bg, като през целия ден наред с най-добрите музикални хитове ще звучат актуални новини за книги, автори и различни литературни събития.

          Появата на специализираната уеббазирана радиостанция идва да запълни нишата за новини от света на литературата и да предостави информация за актуалните събития, свързани с книги, в България и по света. Радио „Хеликон“ поставя акцент върху новите заглавия, предлага интервюта с автори и много любопитни новини от света на книгите. То представлява удобна платформа и за реклама на издателите. Основната му цел е да култивира интерес към четенето на добра литература.

          Радио “Хеликон” озвучава едноименната верига книжарници, като продължава тази своя традиция от 2008 година, когато фирмата разполага със собствено интернет радио, предназначено за постоянно излъчване във всички свои търговски обекти.

          Онлайн радио „Хеликон“ е за книгите и хората. То говори за култура и литература. То предлага подбрана класическа и популярна музика и специализирани рекламни клипове, свързани с литературния профил на радиото.

­

radio_Helikon­­­

Публикувано в Онлайн медии, Премиери. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *