Форум

Администратор

pause

          Издателят на информационно-образователния сайт за книгоиздаване и журналистика, литература и фотография e-Scriptum умолява своите читатели да задават въпроси при реална необходимост и да критикуват с конструктивна препоръка.

          Благодарим Ви за вниманието!

pause

3 Responses to Форум

 1. Росен Господинов каза:

  Здравейте, казвам се Росен.
  Честно казано, не съм сигурен, че Вие трябва да ми отговорите, но ако ли пък не, аз от своя страна, няма да очаквам отговор.
  Имам кратка детска приказка, която бих искал да мине през професионална редакция. Дали бихте могли да ме свържете с редактор, който да разполага с времето и желанието да отговори на някои мои въпроси и да редактира написаното от мен.
  Бих бил благодарен на отговор.
  Поздрави!
  Росен

  • Здравейте, Росен!
   Благодарим Ви за доверието да се допитате до нас по литературно-творчески въпрос. Ще се постараем да Ви отговорим професионално и да удовлетворим желанието Ви, доколкото сме способни да го сторим. Изпратете текста си на служебния адрес на изданието: books_today@abv.bg При първа възможност ще Ви изпратим отговора си на посочения от Вас имейл.
   Условието ни по-горе „Питайте, само ако сте сигурни, че ние трябва да ви отговорим!“ предупреждава за нежеланието ни да се злоупотребява във Форума с излишни приказки. Но Вашата молба напълно се вписва в образователния и лабораторен профил на изданието, така че – ако ние одобрим творбата Ви, а Вие се съгласите с нас, дори бихме могли да я публикуваме в белетристичния отдел на e-Scriptum.
   Дано ние сме били тези, които трябва да Ви отговорят 😉
   Очакваме Ви!
   Администратор

   • Росен Господинов каза:

    Благодаря за очарователния отговор!
    Пиша на служебния Ви имейл.
    🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *